Митрополит Агафангел (Саввин) – сатанист

Originally posted by at Митрополит Агафангел (Саввин) – сатанист

Коммерсантъ. Издательский дом


Грекокатолики обратились к земному судье

// Попросив президента разрешить конфликт с УПЦ МП

Глава Украинской грекокатолической церкви (УГКЦ) Любомир (Гузар) вчера обнародовал обращение синода УГКЦ к президенту Виктору Януковичу с просьбой вмешаться в конфликт между УГКЦ и главой Одесской епархии Украинской православной церкви Московского патриархата митрополитом Агафангелом. Поводом для этого послужило заявление митрополита об отсутствии необходимости строить храм для грекокатоликов в Одессе. В УГКЦ считают эту позицию грубым нарушением Конституции. Впрочем, в администрации президента не намерены вмешиваться в межконфессиональные споры.

открыть материал …

Вчора вже мали дискусію на дурний вчинок московських попів в Одесі. Чому я пишу так жорстко?

Бо людина, яка виступає проти іншого християнина, бачить в ньому ворога, руйнує християнську єдність, розпалює міжрелігійну ворожнечу є виконавцем волі та бажання Люцифера. Ці речі не від Господа.
Отже виконавець бажань диявола є сатаністом.

Взагалі, я б радив керівникам усіх адекватних християнських церков висловити свою позицію з цього приводу та підтримати УГКЦ. Бо знаєте, буде як в тому анекдоті зі помираючим вірменином: "Діти, бережіть євреїв. Бо коли їх знищать, то візьмуться за вас".

Також закликаю українське суспільство, блогерів (поза залежністю від ваших релігійних переконань) публічно висловити свій протест та повідомити керівництво філії РПЦ МП, що нам в Україні не потрібні конфлікти та сварки.

Московський поп Агафангел вирішив, що з перемогою Янука, прийшов час знищити всі інші церкви і лишити єдину канонічну. Ми бачимо, через реакцію Герман, як влада допомагає та сприяє експансіоністським прагненням одної церкви.

Залишити коментар